lunes, septiembre 21, 2009

Brasil i França i Catalunya

Hello dear friends!!!!!! Setembre és per tradició un mes musical i teatral, La Mercè i el BAM per un costat, i la Fira de Teatre a Tarrega per altre costat...

Com cada any intento aproparme a Tarrega i riure una bona estona veient el teatre de carrer, mai he entrat a les obres de pagament, deu ser la "crisi" o que sóc una "callejera"?? Aquest any ha sigut el més fluixet, no he ensopegat bones obres, o ja coneixia als actors, o hi havia massa gent i no es podia veure o ... Però bueno aquí va alguna coseta que vaig veure, atenció al instrument que sona (HANG) però com sona!! m'encanta!El 13 vaig estar al Dia de Brasil, 1º Dia de Brasil a casa nostra, per fi!!
Havia de ser una jornada ideal, dia al parc i música brasilera, llàstima que va apareixer una que no estava convidada i ho va mullar tot i va retardar els concerts... Sols vaig poder veure 2 batucadas, Brincadeira a tope com sempre, i 2 concerts, a destacar: Caniball Football Club.Si veieu que toquen per aquí no us ho perdeu...I com a calentament esperant les festes de la Mercè aquest cap de setmana vaig estar al Apolo veien els Nouvelle Vague, fan versions de cançons de sobra conegudes, a això se li diu "covers".

Aqui va una de les que van fer en directe:No fa falta dir que van estar genials...

No hay comentarios: