lunes, septiembre 21, 2009

Brasil i França i Catalunya

Hello dear friends!!!!!! Setembre és per tradició un mes musical i teatral, La Mercè i el BAM per un costat, i la Fira de Teatre a Tarrega per altre costat...

Com cada any intento aproparme a Tarrega i riure una bona estona veient el teatre de carrer, mai he entrat a les obres de pagament, deu ser la "crisi" o que sóc una "callejera"?? Aquest any ha sigut el més fluixet, no he ensopegat bones obres, o ja coneixia als actors, o hi havia massa gent i no es podia veure o ... Però bueno aquí va alguna coseta que vaig veure, atenció al instrument que sona (HANG) però com sona!! m'encanta!

video

El 13 vaig estar al Dia de Brasil, 1º Dia de Brasil a casa nostra, per fi!!
Havia de ser una jornada ideal, dia al parc i música brasilera, llàstima que va apareixer una que no estava convidada i ho va mullar tot i va retardar els concerts... Sols vaig poder veure 2 batucadas, Brincadeira a tope com sempre, i 2 concerts, a destacar: Caniball Football Club.Si veieu que toquen per aquí no us ho perdeu...I com a calentament esperant les festes de la Mercè aquest cap de setmana vaig estar al Apolo veien els Nouvelle Vague, fan versions de cançons de sobra conegudes, a això se li diu "covers".

Aqui va una de les que van fer en directe:No fa falta dir que van estar genials...

No hay comentarios: