jueves, octubre 18, 2012

Say it loud Vol. 5





Aquest finde festivalón! Aixó si no ho espatlla aquesta gran pluja que diu el home del temps ha de venir... Encara que a mi la pluja no m'ha fet mai por... Paraigues i al carrer, que només és aigua!


Un altre any més a la Farinera del Clot tenim el cicle de música negra Say it loud. Serà el primer any que hi aniré, sempre coincideix o amb el Inedit o amb la Mostra de Cinema Arab o jo que sé...

Dissabte és el dia gran amb doble concert, per un costat el boogaloo dels Electric Gozarela, que ja vaig anomenar en la entrada anterior ja que surten al recopilatori Blackcelona, i per un altre costat The Fire Eaters, no els he vist mai i en tinc moltes ganes, el grup està format per components de The Sweet Vandals, Mojo Project i The New Mastersounds. I per rematar la nit 2 dj's de la revista Enlace Funk: Miguel.A Sutil i Daniel Acirón.

La Farinera del Clot.
Gran Via de les Cort Catalanes, 837
22h. Entrada 6,50€.

Però abans a la tarda hi haurà una presentació dels projectes Blackcelona i Enlace Funk a les 19h. I una taula rodona LA MÚSICA NEGRA, VICI I OFICI a les 20h.

Passeu-vos per la web del festival perque hi ha més coses interessants altres dies, el finde que ve també promet amb música jamaicana...

Esdeveniment del face.





Serà un fiestón!!! No us ho perdeu! El que avisa no es traidor!

1 comentario:

RAFA dijo...

m´ho apunto. Gracies per la info, si puc, i coloco als nens.. m´escapo amb la dona. salut,