miércoles, julio 24, 2013

Costa Music Festival

Després de 3 setmanes seguides de festival, Cruilla, Nowa Reggae, Festival de Blues de Barcelona, aquest cap de setmana descansarem i agafarem forces perque el que ve ja en tenim un altre, el Costa Music Festival.

Divendres tocaran la Fundación Tony Manero, raó per la qual anem al festival, i els Boney M, bueno el que queda, que és una de les cantants i la resta és una nova formació.

FUNDACION 05

I dissabte, ja que pugem ens quedem un dia més.., toquen Earth, Wind&Fire Experience feat. Al Mcay , raó per la qual ens quedem, i The Excitements, també barcelonins i també molt bons...!

Punts a favor del festival, per fi un festival que reconeix la feina ben feta de grups de casa i que no siguin folk-indie, per favor, que tenim un munt de grups que fan bona música, no contractem sempre als mateixos!

Punts negatius, la ubicació, Lloret de Mar, per desgràcia no és el millor lloc, el poble és molt maco, però sobren tants turistes de botellón... Però bueno segur que dins el festival no en tindrem d'aquests... O almenys ho espero!

Venda d'entrades aquí.






No hay comentarios: