viernes, enero 08, 2010

Bon any 2010!!!!!!!!!!!!!!!!

Primera entrada de l'any!!!!!!!!!!!! Bon any a tothom! Espero que vingui molt ple de viatges, aventures i sobretot bons concerts!!!!!!!!!!  ueahhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

Jo ja he començat el any a tope! Primera setmana 3 concerts!!!!!

Primer, New York Jazz Ska Ensemble al Apolo, si es que no es podia començar millor la nova temporada de concerts que amb un de ska, tenia mono ja desde feia temps i al final ho he aconseguit! Són uns putos craks! El saxofonista se surt...Segon, els Reis de casa, que la saben ben llarga....ens van portar 4 entrades per anar a veure el show de la Motown 50th Tribute Michael Jackson al Auditori, 2 hores escoltant Jackson 5, The Temptations, Marvin Gaye, Diana Ross & The Supremes, Stevie Wonder... Que gran és aquest segell, ha parit lo millor de lo millor...Tercer, i avui... Eli Paperboy Reed & The True Loves en combat amb The Right Ons... No puc dic res perque encara no l'he vist però sé que serà un gran concert, és un dels reis del soul actualment, el Apolo vibrarà com el dilluns ...

Aquests de Madrid no és que siguin millors que els altres, però es que aquest video també m'agrada molt, joder és New York! que vaig anar-hi fa poc temps i hi tinc uns pedazo records!!!!!!!!!!I per rematar la setmanaaaaaaaaa els Mothergroove al Marula Barcelona!!!!!!! O sigui 4 concerts en una setmana!!! (llei de Murphy no? o cap o tots a la vegada)Quin funk!!!!!!!!!!!

No hay comentarios: