martes, enero 10, 2012

The Sweet Vandals... aquest dissabte!!!!!!!!!!!Superfly Party

Se avecina este sábado el primer fiestón del año....:

Amb Flytones BackBand (BCN) + Sweet Vandals (MDR)El col·lectiu Superfly porta temps treballant i movent l'oferta cultural vinculada a la música negra més ballable. En aquesta ocasió han sumat forces amb uns amics i ens presenten, juntament amb la recent formada Sinead Savage & Flytones BackBand, una de les bandes imprescindibles de l’estat pel que fa al soul i al funk que són ni més ni menys que Sweet Vandals.

I és que en només 6 anys d'història com a grup ja han tingut diversos moments estel·lars: actuacions per a la BBC; múltiples gires per Europa compartint cartell amb artistes de la talla deMaceo Parker, Sharon Jones, Neneh Cherry, The New Mastersounds o Femi Kuti; discos al Japó, França, Alemanya, Brasil. Una carrera plena de bons moments que a l'estat els ha mantingut inexplicablement en secret fins a l'edició de So Clear, el tercer disc del combo madrileny.

A la festa Superfly gaudirem, a més de The Sweet Vandals, amb una altra banda: la barcelonina Flytones Backband. I tancaran la nit Marc Ayza i Gianni Sciannamé, dos músics de l'escena negra de Barcelona que en aquesta ocasió es posaran darrera els plats per clausurar la festa. Tot plegat per només 7€.

Dia: 14 gener 2012
Hora: 22h
Lloc: Ataneu Popular 9Barris.
Entradas anticipades aquí.

I també hi haura expo de vinils.... Més info aquí.Espavilando a comprar entradas que Forrest Gump también quiere venir!!!

No hay comentarios: