viernes, julio 09, 2010

El meu bateig en el món de les estrelles Michelín

Aquest any pel meu cumple em vaig autoregalar un menu degustació a Can Jubany, restaurant amb una estrella Michelin, em feia una mica de por gastar-me tanta pasta en un dinar, però quan ja portava menys de una hora ja veia que no m'arrepentiria, perque entre plats i vins vam estar unes 5 hores a la taula, que sembla molt però allà sentats jalant i amb bona companyia van passar volant...
Vam demanar un menú degustació, 86€, amb maridatge de vins, 40,50€. Ja que anàvem a menjar guai, doncs que millor que fer-ho amb els seus vins corresponents.
El menú constava en total de 13 plats, postres inclosos, i a cada un sumeu-li el seu vi, xampany, licor... I no vam sortir torrats com penseu! Ens posàven una copa mida normal, si volies podies repetir sempre, però clar com sabies que després venia més t'anàves reservant... Ah!! i abans del menú, mentres miràvem la carta ens vam prendre una cervesa artesana del Montseny, jo negre per variar, que bona que està!!!
El restaurant és una masia de pagès catalana, llàstima que té una rotonda enganxada... L'atenció és molt bona, teníem 1 cambrer que ens portava els plats, el sommellier que portava els vins i feia totes les presentacions i explicacions de perquè anàvem a veure tal vi (crec que és la dona del xef), i el cambrer del pà, que venia cada 2 per 3 i ens ensenyava una safata amb tot tipus de panets per escollir. No vam poder conèixer el xef, Nando Jubany, perque estava fent el dinar junt amb el Ferran Adrià pels ricachons que estàven a Sitges...
Si teniu ganes de provar un restaurant d'aquesta categoria no us ho penseu, per mi aquest és el primer, ja estic fent guardiola pel segon! No va haver ni un plat que no m'agradés, és més, m'hagués deixat emportar per la gula i hagués repetit més de un....
Joder, com m'agrada menjar!




Coca de full amb foie i poma caramelitzada


Tàrtar de gamba blanca amb aigua de tomàquet i gingebre


Escuma de Kir Royal Berta Bouzy


Gnocchis de carbassa amb parmesà



Espàrrecs blancs de Tudela amb salsa holandesa i caviar de la Vall d'Aran



Pèsola de Llavaneras ofegats amb cansalada


Caneló farcit de pollastre rostit amb moixernons a la crema


Arròs sec d'esperdenyes


Pop a la brasa amb patata confitada i enciam de mar


Xai de llet rostit amb carxofes i cebetes


Assortit de formatges catalans


Taronja amb iogurt, granissat de taronja sanguina


Postres de xocolata negra al café


I això són dolços que van portar amb el café...


La llista de vins és tant extensa com la dels plats i no vaig fer fotos perque la gràcia estar en beure'ls no veure'ls!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Pero que gozada!!!
Descripción gráfica de como me he quedado... Homer Simpson babeando.

Por cierto, Felicidades Ojos Verdes!!!

myr dijo...

jajaja te estoy imaginando....

Muchas zenquius ojos pardosss!!!!!

© all photos by Nuria Rius dijo...

jo quina gana enana!
i jo amb el tupper de arros amb oli... xx

Unknown dijo...

ostres Myriam, quin luxe...m'apunto la idea, m'ha agradat!!:))

myr dijo...

pues si tia, vas posant 20-30 euros cada mes i quan tens la pasta et fots un dia de capritxo i no vegis com disfrutes.... a vegades va bé rascar-se la butxaca i fer coses així! que per algu treballem!

Nikopol dijo...

Di que sí ... un regalazo inmejorable !!!
Toda una experiéncia y Un gran placer para los sentidos ...
aún recuerdo un par de veces que disfruté de algo similar ... de la última vez todavía recuerdo el gran vino un Syrah mágico !!!

Feliz año nuevo !!!

myr dijo...

grazie Edu!!!!! los mejores regalos son los autoregalos, esos si que no hay que devolverlos! jajaja
yo recuerdo muy bien un vino sudafricano buenísimo y uno dulce para postres que es húngaro que ahora no recuerdo el nombre, la ostia!

Unknown dijo...

doncs, si nena,si vam disfrutar de valent!!! i ja et vaig dir que això crea adicció. Em d'anar estalviant, que ja s'esta planejant un altre homenatge!!!!