viernes, abril 01, 2011

L'Escarxofa&Jazz

Un altre finde a topeeeeee, diumenge jazz, carxofes i solet al Prat!!!!!!!!!

Escarxofa&Jazz al Pati de l'Artesà


Amb el temps de la carxofa a la ciutat arriba la cinquena edició de L'Escarxofa&Jazz una activitat que uneix música i gastronomia en un únic espai on el jazz i les carxofes es combinen, es confonen i es fusionen en una proposta marcada per un bon àpat amb ritme i bona companyia.

El preu del menú és de 6€ i consisteix en una arrossada de carxofes amb sípia i uns bunyols de carxofa. Els tiquets del menú es podran comprar de forma anticipada a L'Artesà, a La Porta del Delta o bé al Lloro des del 24 de març.

Enguany, el cartell musical el composen: 4 no One, Alba's Quartet & Joan Martí, Lone Rhino Club, Krokodillos, Always drinking Marching Band i Joan Chamorro Quintet & Andrea Motis.

4 no One fusionen la música pop amb el jazz fent una relectura de les cançons dels Beatles que aporta una estàtica i una sonoritat fresca i elegant.


Lone Rhino Club és Rhytm & Blues en estat pur. El projecte, liderat per Julio Lobos, rendeix tribut i reinterpreta grans clàssics com Muddy Waters, Ray Charles o Tom Waits entre molts d'altres.

En la cinquena edició de l'Escarxofa&Jazz no podien faltar els Krokodillos, quasi un grup talismà d'aquesta festa. Aquesta banda multinacional es pujarà enguany a l'escenari per transmetre la seva energia i irreverència interpretant un repertori de jazz tradicional amb ritmes moderns i un so vibrant i únic.

La irreverència arriba de la mà de la Always Drinking Marching Band que ens presentarà el seu darrer espectacle de carrer, Plug&Play, una battery band amb molt de groove.

Alba's Quartet & Joan Martí són la nova generació del jazz a casa nostra, sota la direcció de Joan Chamorro aquesta banda ens mostrarà la vitalitat i bones persppectives d'aquest estil musical a Catalunya.

Joan Chamorro Quintet & Andrea Motis ens ofereixen un repertori d'estàndars del jazz oferint-nos la possibilitat de descobrir la veu de la jove Andrea Motis, amb un llarg camí per recórrer en el panorama jazzístic.
Diumenge, 3 d'Abril , 12:00 hores

Pati de l'Artesà

Entrada gratuïta

2 comentarios:

jesus dijo...

Saquemos la música a la calle , hay que airearla !
Que bien suena los instrumentos con el contacto del aire y de la gente.
! Saludos !

myr dijo...

Ahí ahí Jesús! Con lo bien que suena y que sienta!!! Y los ayuntamientos limitándola y prohíbiéndola... No saben el bien que hace la música! No se enteran de ná!
Saludos y gracias por pasarte por aquí!