viernes, septiembre 09, 2011

Viva la vuelta al cole!

Sindrome post-vacacional?? Noooo, este año la vuelta al cole viene cargadísima.... Nada de depresión, alegría que vienen unos meses cargados de muy buenos conciertos!

Comencem a lo gran aquesta nit amb la Banda Achilifunk & OJO (Original Jazz Orchestra del Taller de Músics), projecte de Txarly Brown, el tío que més sap de rumba i que ha provocat que la rumba torni a estar a primera fila, encara que alguns no ho pensin... Rumba+funk! Al escenari de Can Massallera dins el Festival Altaveu10 setembre - Bad Manners a la Sala Estraperlo, Badalona. Siiiii Bad Manners!!!!!! Farà uns 12 anys que els vaig veure al Festival de Ska de Balaguer... Imperdibles!
Tocaran també la mateix nit Void Union.

I després ja ens anem a la Mercè:

Dijous 22- Los Tiki Phantoms a la Pça Reial, 23h.

Divendres 23, Pça. Reial.

21.00 h The Excitements
22.45 h Aloe Blacc
00.15 h JC Brooks and The Uptown SoundJa era hora una nit de música negre a la Mercè, ole pels programadors!!!


27 setembre- TROMBONE SHORTY & ORLEANS AVENUE a la Sala Bikini, 21h. Alguns els sonarà perque sortia a la sèrie Trème...30 setembre- Kitty, Daisy & Lewis, Sala Apolo 21.30hJoderrrr, quin mes de setembre!!!!!! Com mola tornar a las clases! ;)

I bueno ja al octubre: Black Joe Lewis, The Delta Saints, Michael Franti, Muchachito Bombo Infierno. I novembre: Wanda Jackson, Los Amigos Invisibles, JD MC Pherson.

Prepareu la butxaca!

1 comentario:

© all photos by NuriaRius dijo...

joder sister! aixo es estresant!! :)
Que guay, quans concerts!!